BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

In jos

BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Mar 10 Mar 2015, 16:37BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel 
este evenimentul organizat de MEERKATS Airsoft Club Sibiu
în ultimul weekend din luna iulie respectiv 31.07 - 02.08.2015.

În acest topic vom prezenta în zile următoare toate detaliile legate de organizarea evenimentului.
În cadrul primului post vor fi centralizate toate informațiile referitoare la organizare după cum urmează:

START pentru înscrierile la BLITZKRIEG / Operation Citadel: Click pentru a te înscrie !!!
Opțional se pot comanda tricouri și embleme brodate de cea mai bună calitate. Tricourile sunt Fruit of the Loom și imprimate serigrafic iar emblemele sunt brodate în 5 culori. Preț tricou - 70 lei, preț emblemă - 15 lei


1. POVESTE
va urma ...


2. HARTĂ INTERACTIVĂ BLITZKRIEG

Acesta este o hartă fictivă nu are echivalent în teren și este creată pentru a marca progresul facțiunilor combatante de-a lungul anilor. 
După BLITZKRIEG / Operation Uprising din 2014 Hoarda Rebelă a mai adăugat un teritoriu în urma victorie asupra Alianței Armate. Deci la BLITZKRIEG / Operation Citadel, evenimentul din 2015, Hoarda pornește cu două teritorii cucerite … iar lupta va fi mai înverșunată. Ce va urma și ce surprize v-au pregătit organizatorii la evenimentul din acest an, rămâne să vedeți la sfârșitul lunii iulie … noi vă așteptăm.3. PROGRAM EVENIMENT

Check-in: Joi 30 iulie după ora 15:00
Durată joc: 27 ore de joc continuu, inclusiv jocul de noapte
Start joc: Vineri 31 iulie, ora 12:00
Stop joc: Sâmbătă 01 august, ora 15:00
After party: Sâmbătă după ora 16:00 se va organiza BLITZKRIEG PARTY. Din program: tombolă AIRSOFT.RO & sponsori (în 2014 valoarea totală a premiilor a fost de peste 5000 lei iar 30% din concurenți au câștigat câte un premiu), muzică (DJ), voie bună, povești vânătorești la o palincă de Zalău și un ceaun oferit gratuit de MEERKATS.
Plecare spre casă: Duminică după trezire.


4. BENEFICII PARTICIPANȚI

Asemenea evenimentului din 2014 Airsoft.ro va fi sponsorul oficial al Evenimentului BLITZKRIEG – Operation Citadel.
În prețul biletului sunt incluse în timpul jocului:
- participarea la eveniment (logistică, recuzită, etc.);
- mapa participant (include: regulament, hartă, materiale promoționale, etc)
- 5 litri de apă;
- un sandwich pe parcursul desfășurării jocului (la alegere din 4-5 variante);
- toalete ecologice (de cea mai buna calitate);
- asistență medicală specializată.
În prețul biletului sunt incluse la BLITZKRIEG PARTY (atmosfera va fi întreținută de un DJ):
- o porție de ceaun;
- o porție de ”Cognac Jidvei” (50 ml);
- o porție de vin de la Crama Gârbova (200 ml) 
- participare la tombola BLITZKRIEG, care include premii din partea sponsorilor și produse promoționale (valoarea premilor în 2015 a fost de peste 2500 lei)
- câte un voucher cu 10% REDUCERE tuturor participanților la eveniment pentru achiziții din magazinul online www.airsoft.ro. Voucher-ul va fi sub formă de bilet și este valabil din momentul plății acestuia până la finalul anului în curs (*Reducerea nu este valabila pentru produsele aflate deja la promoție);
- multe alte surprize.


5. COSTURI EVENIMENT 

Plățile prin virament bancar se fac în contul următor:
     • IBAN: RO07 RNCB 0227 0361 4663 0001
     • Bancă: Banca Comercială Română
     • Titular: Gligor Mihai Ioan Emanoil
Notă: Nu uitați să achitați și comisionul de 4 lei pentru tranzacții interbancare.

!!! IMPORTANT: După efectuarea plății trebuie să trimiteți un mail pe adresa salut@meerkats.ro cu următoarele detalii: ”nume / prenume / callsign / suma plătită” a persoanei (persoanelor) pentru care s-a făcut plata.

5.1. BILETE  Click pentru a te înscrie !!!
Bilet tip A: 90 lei/participant pentru biletele plătite în prima lună, perioada 15.03 - 15.04.2015; epuizat
Bilet tip B: 125 lei/participant pentru biletele plătite în următoarele trei luni, perioada 16.04 - 15.07.2015
Bilet tip C: 150 lei/participant pentru biletele plătite în ultimele două săptămâni, perioada 16.07 - 31.07.2015
Patch: 15 lei
Tricou: 70 lei

Notă: Facțiunile ”Press” și ”Voluntari” nu achită bilet dar trebuie să se înscrie la eveniment.

5.2. MÂNCARE & BĂUTURĂ 
BLITZKRIEG BAR vă pune la dispoziție o gama variată de băuturi răcoritoare și alcoolice la cele mai mici prețuri (cele alcoolice doar după încheierea jocului); 
MILITARY CANTEEN va include o zonă cantină și una de luat masa. Vor fi puse la dispoziția jucătorilor următoarele produse: 
- sandwich-uri reci și calde - 2 variante;
- produse la grătar preparate pe loc  - 2 variante; 
- crenvuști fierți - 2 variante; 
- multe altele. 
!!! Produse vor fi proaspete și de cea mai bună calitate. Pe acestă cale ne cerem scuze pentru modul în care firma de catering s-a ocupat de cantină anul trecut. Vom face tot posibilul ca anul acesta serviciile să fie de cea mai bună calitate
Notă: Vom publica o listă orientativă cu produse și prețuri în perioada apropiată evenimentului. 

5.3. CAZARE
Cazare tip A: La cort - GRATIS. Localizare: în GREENZONE, lângă zona de joc.
Cazare tip BLa cabană montană CONTRA COST (50 lei/noapte/pers). Localizare: la o distanță de 100-300m de GREENZONE. Locurile de cazare sunt limitate la 35 locuri în 2 cabane mari din lemn, cu băi şi bucătării complet utilate. Diponibilitate joi,vireri,sâmbătă noaptea. Pentru informații și rezervări: 0740.310.752 - Ciocanu’.
Cazare tip C: La pensiune/hotel - CONTRA COST. Localizare: în stațiunea Păltiniș care se află la o distanță de 5 km de GREENZONE, accesul se face pe un drum forestier de bună calitate. Stațiunea Păltiniș oferă o mare varietate de pensiuni și hoteluri care pot satisface cele mai pretențioase gusturi. Recomandam Hotelul Cindrel de 4 şi 3 stele (http://www.hotelcindrel.ro) din punct de vedere al capacității și localizării. Acesta se află pe drumul principal spre locație la doar 4 km de GREENZONE. Se pot face rezervări la orice pensiune sau hotel din staţiunea Păltiniș.


6. LOCAȚIE DE JOC

Zona de joc (REDZONE) se găsește în vecinătatea taberei Șanta (locul de desfășurare BLITZKRIEG: The Challenge 2014). Șanta se afla la 4 km de Păltiniș, care este o stațiune turistică permanentă, situată în Carpaţii Meridionali, pe versantul nord-estic al Munților Cindrel, la 35 de km distanță de Sibiu, de care, de altfel, şi aparţine.
Păltinişul este cea mai veche şi cea mai înaltă staţiune din România. Aşezarea, de sub Vf.Onceşti, ce se întinde într-o pădure de conifere, la altitudinea de 1442 de metri, a fost întemeiată de Societatea Carpatină Transilvania, la sfârşitul secolului al XIX-lea. Datorită vechimii lor de peste un secol, trei dintre cele peste 40 de vile ridicate în timp, în staţiune, au fost declarate monumente istorice: Casa Turistilor, Casa Medicilor şi Sala Monaco. Factorul terapeutic principal îl reprezintă climatul alpin cu aer puternic ozonizat, bogat în aerosoli şi radiaţii ultraviolete.


7. FACȚIUNI / DRESS CODE

Alianta Armată reprezintă corpul principal al armatei și este compusă din aproximativ 45% dintre jucători. Obligatoriu uniforme de camuflaj deschise (multicam, ACU digital, tropentarn, desert, ATACS, desert marpat, etc.). Pe cap obligatoriu cască sau bonnie hat, oricare altă variantă este interzisă. Interzis a se folosi face paint.

Hoarda Rebelă reprezintă uniunea triburilor rebele și este compusă din aproximativ 45% dintre jucători. Obligatoriu  uniforme de camuflaj inchise (woodland, flecktarn, marpat etc). Pe cap se poate purta bereta, shemagh, bandana sau capul descoperit. Optional, dar recomandat, se va folosi face paint. Interzis a se purta șapcă tip Baseballcap, casca sau bonnie hat.

S.D.F. Solution Inc. (contractori) reprezintă un grup restrâns de de luptători de elită angajați de Legiune pentru diferite misiuni. Este compusă din aproximativ 10% dintre jucători. Obligatoriu veston/camașă/tricou uni, fără patern (negru, olive, kaki, coyote, albastru, etc.), se pot purta pantaloni de camuflaj doar în combinație cu tricou uni (recomandam tricoul BLITZKRIEG). Pe cap obligatoriu șapcă tip Baseballcap, oricare altă variantă este interzisă. Interzis a se folosi face paint.

Legiunea (organizatori) are voie sa folosească uniforme uni, fără patern și haine civile. Obligatoriu tricou sau vestă albastră de organizator. Pe cap poate purta orice variantă.
Misiune legionari: protecție sat, asigurare transport aprovizionare, furnizare pirotehnice – in game, furnizare respawn mobil.

PRESS (jurnaliști de război) reprezintă un grup restrâns format din însoțitorii jucătorilor de airsoft care nu practică acest sport dar vor sa participe la eveniment. Sunt cei care strâng, a analizează și prezentă fotografii sau informații referitoare la evenimentele de pe câmpul de luptă. Obligatoriu tricou alb inscripționat PRESS (furnizat gratuit de organizatori). Se recomandă folosirea hainelor civile. Pe cap recomandăm a se purta șapcă tip Baseballcap.

VOLUNTARI (civili) reprezintă un grup restrâns format din persoane care nu practică acest sport dar vor să ajute la organizarea evenimentului. Obligatoriu tricou alb inscripționat VOLUNTAR (furnizat gratuit de organizatori). Se recomandă folosirea hainelor civile. Pe cap recomandăm a se purta șapcă tip Baseballcap.


8. REGULAMENT BLITZKRIEG

GENERALITĂȚI:
În principiu regulamentul de joc va fi SB 1.1, cu mici modificări, poate fi consultat pe forumul nostru – http://meerkats.ro/?page_id=304

Monedă oficială la BLITZKRIEG este diamantul, acesta este de trei valori (culori);
Toate diamantele adunate din dominația buncărelor, misiuni, probe individuale sau din sat se centralizează în seifurile aflate în HQ-urile facțiunilor, de unde NU pot fi furate.

ZONE DE JOC
REDZONE 
Reprezintă zona principală de joc. Aceasta zonă este IN GAME și în ea se poate angaja orice oponent.
Particularități:
Intrarea se face doar prin locurile special amenajate (bariera marcată REDZONE)
Reintrarea în joc, din sat, se face prin orice respawn la alegerea jucătorilor (la minim 5 persoane sau la XX:00, XX:15, XX:30, XX:45 ale fiecărei ore);
În fiecare zonă de respawn va fi montat un ceas iluminat noaptea.
ATENȚIE: În REDZONE nu se poate intra fără ca jucătorul să aibă pe el vesta reflectorizantă, brățara BLITZKRIEG pe mână (primită la înregistrare), arma să aibă marcajul crono de la înregistrare și ochelarii de protecție la ochi (acest lucru va fi verificat de către un legionar/organizator).

YELLOWZONE (Satul)
Reprezintă zona neutră. Această zonă este IN GAME dar în interiorul ei NU se poate angaja.
Particularități:
Satul este apărat de legionari, aceștia nu pot fi atacați;
Legionarii sunt responsabili cu siguranța satului;
Este interzisă intrarea în sat cu încărcătorul în armă (transferul între REDZONE spre YELLOWZONE);
Pe teritoriul satului jucătorii pot participa la un concurs de tir cu pistolul 1vs1;
Pe teritoriul satului va exista un cazino unde se poate juca poker Texas-Holdem sau Balck-Jack împotriva dealerului sau a celorlalți jucători. 
Aceste probe vor fi recompensate cu diamante (galbene) de valoare mică, cu care se pot cumpăra: ceaiuri, cafea instant, fructe, apă plată. Diamantele galbene se pot depune și în seiful facțiunii pentru a acumula mai multe puncte.
Clădirea principală din sat este construită din lemn si mesh imprimat și are în componență: AIRSOFT.RO SHOP & magazine sponsori, CASINO, BLITZKRIEG BAR, MILITARY HOSPITAL, LEGION BANK, MILITARY CANTEEN, REGISTRATION AREA, SHOOTING AREA. 
IMPORTANT: Diamantele câștigate în sat se pot transfera între jucători.
ATENȚIE: În această zonă nu se poate intra fără ochelari de protecție (acest lucru va fi verificat de către un legionar/organizator).

GREENZONE
Reprezintă zona campare. Această zonă este OFF GAME și folosirea replicilor este interzisă. Verificarea replicilor se poate face doar în zona special amenajată și securizată în prealabil de organizatori (pentru evitarea accidentelor). 


REGULAMENT DE JOC (imprimat pe spatele hărții)
REGULAMENT
FACȚIUNI IN-GAME
1. Army Alliance - AA (obligatoriu: uniforme cu patern și culori deschise, pe cap cască/bonnie hat, interzis face-paint), Rebel Horde - RH (opțional facepaint, obligatoriu uniforme cu patern și culori închise, pe cap: bereta, shemagh, bandana sau capul descoperit), S.D.F. Solution Inc. - SDF (contractori obligatoriu veston/cămașă/tricou culori uni și pe cap șapcă tip Baseballcap uni, interzis face-paint), Legiunea (organizatori, tricouri albastre BLITZKRIEG), Press/Voluntari (tricouri albastre). 
OBIECTIV PRINCIPAL – DOMINAȚIE BUNCARE (Game Type: Domination)
2. Dominația Dominația acestor buncăre se va recompensa cu diamante. (vezi pct. 26)
3. Exista trei tipuri de buncăre: Citadelă, buncăr mare - 2 buc (au 3 steaguri pentru marcare dominație și atac chimic) și buncăr mic - 2 buc (au 2 steaguri pentru marcare dominație).
4. La Citadelă și buncărele mari se dă câte un atac chimic după programul: 13:00/Vi, 18:00/Vi, 23:00/Vi, 06:00/Sâ, 11:00/Sâ, cu suspendarea jocului pentru 30 min. pe o rază de 50 m în jurul buncărului. Atacul chimic se va dă de către un arbitru/legionar desemnat la 3 minute după ce acesta ajunge la buncărul respectiv. Dacă în momentul atacului chimic se află jucători în interiorul sau pe o rază de 10 m în jurul buncărului aceștia vor fi declarați morți. Arbitrii înmânează recompensa, în diamante (vezi pct. 26), reprezentanților facțiunii a cărei steag este arborat în momentul atacului chimic indiferent dacă aceștia sunt vi sau morți (atacul chimic este marcat prin aprinderea unei fumigene).
5. La buncărele mici arbitrii înmânează recompensa în diamante (vezi pct. 26), reprezentanților facțiunii a cărei steag este arborat în momentul în care arbitrul ajunge la buncăr.
6. La CITADELĂ se va da atacul final la ora 14:00/Sâ, iar facțiunea care are steagul arborat la ora 15:00/Sâ (finalul jocului) ar fi recompensată cu 500 diamante. La atacul final Citadela va fi apărată de contractorii de la SDF Solution Inc. iar atacatorii vor fi jucătorii ambelor facțiuni.
OBIECTIV SECUNDAR – CAPTURĂ TRANSPORTURI (Game Type: Protect the V.I.P.)
7. Fiecare comandant trebuie să efectueze 4 transferuri a 200 diamante către banca Legiunii (aflată în sat - YELLOWZONE), prin intermediul unui TRANSPORT DE VALORI la orele: 15:00/Vi, 19:00/Vi, 08:00/Sâ, 12:00/Sâ. Aceste transporturi de valori pot fi capturate de către inamici. Persoana care face transportul de valori nu se va putea apăra (fiind considerat mort), acesta va purta un tricou special albastru (AA) sau roșu (RH). El va fi apărat de un număr de gardieni stabilit de comandantul facțiunii. 
IMPORTANT: Intrarea în sat se poate face doar prin zona marcată cu bandă roșie/albă. Persoana care face transportul nu poate deschide focul (are rol de VIP), implicit nu se poate trage asupra ei. În momentul în care se deschide focul asupra grupului aceasta se va opri. Se va repune în mișcare doar dacă atacul a fost respins, dacă toți gardieni sunt eliminați diamantele transportate sunt înmânate reprezentanților atacatorilor. În cazul în care diamantele ajung în sat la bancherul Legiunii acestea își dublează valoarea.
8. Legiunea aprovizionează ambele facțiuni cu trei TRANSPORT DE APROVIZIONARE în valoare de 100 diamante. Transporturile pleacă din sat către Army Alliance HQ la orele: 14:00/Vi, 20:00/Vi, 07:00/Sâ și către Rebel Horde HQ la orele: 16:00/Vi, 21:00/Vi, 09:00/Sâ. Convoiul este format din ATV+șofer neînarmat (VIP). Acesta poartă un tricou special roșu/albastru și este însoțit de contractori angajați de Legiune pentru protecția convoiului. IMPORTANT: Convoiul se va opri în momentul în care se deschide focul asupra lui. Se va repune în mișcare doar dacă atacul a fost respins. Dacă gardienii și eventualii aliați sunt eliminați diamantele transportate sunt înmânate reprezentanților atacatorilor doar dacă există contact fizic cu șoferul (se numără 10 sec cu voce tare). Din buncăre convoiul nu poate fi atacat.
OBIECTIV TERȚIAR – ÎNDEPLINIRE MISIUNI (Game Type: Search and Destroy)
9. Toate misiunile se iau de la comandantului aflat în HQ. Toate misiunile îndeplinite vor fi recompensate cu diamante care vor fi depuse în seiful aflat în HQ-ul fiecărei facțiuni.
OBIECTIV BONUS – COLECTAREA MINERALELOR
10. Se face prin strângerea de resurse împrăștiate pe toată suprafața de joc (REDZONE) reprezentate prin PET-uri transparente de 0,5 litri. Există PET-uri normale cu diamante galbene și PET-uri bonus cu diamante mov în interiorul lor. (vezi pct. 26)
11. ALTE OBIECTIVE – DISTRUGEREA BAZELOR. Cucerirea bazelor (HQ) se face prin spargerea balonului aflat pe stâlpul de la intrarea în HQ. În cazul în care balonul este spart baza va fi considerată capturată. Atacatorul va primi recompensa de la comandant la revenirea în bază proprie (vezi pct. 26). Baloanele vor fi montate la fix a fiecărei ore.
12. DISTRUGEREA MAȘINILOR – IN GAME. Se face prin împușcarea șoferului. Mașina are obligația să aibă toate geamurile deschise când se află în REDZONE. Dacă șoferul a fost eliminat mașina nu se va mai putea deplasa decât daca alt jucător viu se va așeza la volan. În cazul în care toți jucătorii din mașină sunt eliminați acesta va avea obligația să aibă o vestă reflectorizantă pe parbriz.
13. MEDIC. Va exista un medic la 5-10 persoane care va fi desemnat de comandant. Acesta va putea readuce la "viață" o singură data un jucător eliminat prin atașarea unei banderole albe primite de la comandant. Acest lucru se poate face doar dacă medicul are contact fizic cu jucătorul eliminat timp de 10 secunde (se numără 10 sec cu voce tare). Numărul banderolelor primite de medic este egal cu numărul jucătorilor plecați în misiune. Jucătorii loviți pot fi trași în spate de alți jucători pentru a fi tratați de medic.
14. KNIFE KILL. Se poate scoate un jucator din joc cu regula knife kill-ului doar dacă atacatorul are în mâna un cuțit de plastic (replică) și are contact fizic cu persoana atacată cel puțin o secundă.
15. ZONE DE RESPAWN. Fiecare facțiune are câte două respawn-uri, unul la 50 m de HQ altul amplasat strategic în REDZONE marcate cu bandă roșie/albă, prevazute cu ceas și iluminate pe timp de noapte.
16. Fiecare facțiune poate cumpăra un respawn mobil la 100 m de baza inamică pentru 60 min. (vezi pct. 20)
17. Ieșirea din respawn se face la: XX:00, XX:15, XX:30, XX:45 a fiecărei ore. Pentru a evita blocarea respawn-ului este interzis focul pe o raza de 25 m în jurul acestuia, cine încalcă această regulă este considerat mort și se va deplasa în respawn-ul din baza proprie.
18. ÎNCĂRCĂTOARE ȘI REÎNCĂRCAREA CU BILE. Sunt admise doar încărcătoare MID-CAP și LOW-CAP. Reîncărcarea se face doar în următoarele zone: baza proprie (HQ), respawn și sat. Cei care sunt surpriși că reîncarcă pe teren sunt trimiși în respawnul de oricare dintre jucători sau organizatori.
19. Cu 15 minute înainte de un eveniment important în joc se va da din sat alarma cu o SIRENĂ MILITARĂ.
ACHIZITII TACTICE:
20. Fiecare comandant al facțiunii poate achiziționa de la reprezentantul legiunii următoarele: 
a. 1 x atac cu DoB Specialist, este un robot teleghidat armat cu C4 care distruge un buncăr și doar apărătorii de pe o rază de 50 m în momentul în care atinge buncărul (robotul este distrus în momentul exploziei). Robotul este jucător protejat cu un scut Meerkats și toate protecțiile permise în jocul de airsoft. Jucătorul este nemuritor, se poate proteja cu scutul dar nu poate angaja cu o replică. Robotul/jucător este distrus doar daca jucătorul renunță la atac în urma loviturilor repetate primite;
b. 1 x respawn mobil aflat la 100 m de baza adversă timp de 60 minute (pentru atacul HQ-urilor);
c. 2 x suport echipa SDF formata din 4-5 contractori + auto in-game (suportul este valabil 60 min). Aceștia vor avea pe ambele brațe banderole în culorile facțiunii pentru care luptă (roșu pentru RH și albatru pentru AA);
d. 1 x atac cu DRONA. Acest atac este dat asupra buncărelor iar drona este dirijată de un organizator. Momentul în care drona ajunge deasupra unui buncăr toți apărătorii din interiorul și de pe o rază de 50 m în jurul acestuia sunt considerați morți. Drona și organizatorul nu pot fi atacați, deci atacul nu poate fi oprit.
21. SAT (YELLOWZONE)l este o zonă neutră în care se pot întâlni ambele facțiuni, în această zonă nu se trage fiind interzisă intrarea în sat cu încărcătorul în armă. Satul va fi apărat de legionari (organizatori cu tricouri albastre) asupra cărora nu se poate deschide focul.
22. La ieșirea din sat și intrarea în zona de joc (REDZONE) jucătorul trebuie să aibă pe el vesta reflectorizantă, ochelarii, brățara de participant pe mână și arma marcată crono, pentru a evita intrarea în joc cu arme neverificate și a persoanelor neautorizate. 
23. Reintrarea în joc se face prin orice respawn la alegerea jucătorilor conform normelor prevăzute la pct. 17.
24. În teritoriul satului va exista o clădire cu o zonă de entertainment unde jucătorii pot participa la probe 1vs1 de tir pistol la ținte pop-up, Cazino pentru Black Jack și Poker Texas Holdem. Aceste probe vor fi recompensate cu diamante galbene care sunt folosite la achiziționarea produselor in-game: ceaiuri, cafea instant, fructe.
25. Clădirea este conpusă din: AIRSOFT.RO SHOP, CASINO, BLITZKRIEG BAR, LEGION BANK, BLITZKRIEG MILITARY CANTEEN, MILITARY HOSPITAL, SHOOTING AREA 
26. MONEDĂ, RECOMPENSE și PREȚURI PRODUSE IN GAME
• Ca monedă la BLITZKRIEG se folosește diamantul. Există de trei tipuri de diamante și lingoul de Californium. Toate diamantele cârștigate de jucători se depun în seiful din HQ. 
• Diamantul galben este folosit doar pentru pruduse in-game. 
• Diamantul transparent = 1 diamant;
• Diamantul mov = 10 diamante;
• Lingoul de Californium = 200 diamante;
• Reconpensă misiuni: 50 diamante, bonus misiuni: 30 diamante;
• Reconpensă dominație Citadelă: 100 diamante;
• Reconpensă dominație buncăr mare: 50 diamante;
• Reconpensă dominație buncăr mic: 30 diamante;
• Valoare transport aprovizionare: 100 diamante;
• Valoare transport valori: 200 diamante;
• Distrugere bază (spargerea balonului): 200 diamante;
• PET normal minerale: 1 diamant galben;
• PET bonus minerale: 1, 2 sau 3 diamante mov;
• Câștigare proba pistol: 1 diamant galben;
• Câștigare partida poker/backjack: 1 diamant galben (doar dacă se joaca cu dealerul)
• Prețuri produse IN-GAME: ceai, cafea instant, țigări, fructe - 1 diamant galben
IMPORTANT: Toate prețurile de mai sus sunt pentru produse IN-GAME, diamantele nu pot fi înlocuite cu bani. Diamantele nu pot fi furate de la ceilalți jucători.


REGULAMENT DE ANGAJARE – MED:
0-110m/s, MED 1m, full auto – VERDE * 110-125m/s, MED 7m, full auto – ALBASTRU
125-140m/s, MED 15m, single fire – GALBEN * 140-170m/s, MED 25m, single fire - ROSU
EVALUAREA REZULTATELOR:
La finalul jocului diamantele din seifurile facțiunilor vor fi numărate pentru a stabili rezultatul final al evenimentului BK 2015. Câștigarea evenimentului va aduce diverse avantaje tactice în cadrul evenimentului din anul următor precum și asimilarea teritoriului disputat pe harta interactivă.


TELEFOANE DE URGENȚĂ: 0740.310.752
ESTE STRICT INTERZIS: CONSUMUL DE ALCOOL, FOLOSIREA PIROTEHNICELOR, APRINDEREA FOCULUI SAU ȚIGĂRILOR (ÎN AFARA ZONELOR AMENAJATE).

9. Link-uri utile

Detalii eveniment: LINK

Regulament eveniment: LINK

Regulament de joc: LINK

Înscrieri eveniment: LINK

Listă participanți: LINK

Forum eveniment: LINK

Pagina facebook eveniment: LINK

Pagina facebook Meerkats Events: LINK

Pagina facebook oficiala Meerkats: LINK

Site oficial Meerkats: LINK

Magazin Airsoft.ro: LINK


Tel contact: Ciocanu' - 0740.310.752


Ultima editare efectuata de catre Ciocanu' in Sam 25 Iul 2015, 21:04, editata de 65 ori

_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Repsol la data de Joi 12 Mar 2015, 21:19

Multa bafta cu eventu... sunt convins ca va fi unul pe cinste
avatar
Repsol

Mesaje : 5
Data de inscriere : 06/08/2014
Varsta : 28
Localizare : Oradea

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Dum 15 Mar 2015, 20:20START pentru înscrierile la BLITZKRIEG / Operation Citadel
https://docs.google.com/forms/d/1jumOFBOO_PquFGMIc6-A0CXNTcDM87Y-3V3gbwZcP_U/viewform
Opțional se pot comanda tricouri și embleme brodate de cea mai bună calitate. Tricourile sunt Fruit of the Loom și imprimate serigrafic iar emblemele sunt brodate în 5 culori 

Preț tricou: 70 lei
Preț emblemă: 15 lei

Ultima editare efectuata de catre Ciocanu' in Dum 15 Mar 2015, 20:26, editata de 1 ori

_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de huha la data de Dum 15 Mar 2015, 20:21

Ciocanu' a scris:
!!! La ora 20:00 veți avea link-ul pentru înscrieri !!!

Notă: Detalii în primul post

?

Edit Ciocanu: detaliile sunt de fapt în ultimul post :P, am sa adaug acum și în primul post. Tks
avatar
huha

Mesaje : 54
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 40
Localizare : HUNEDOARA

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Adi la data de Dum 15 Mar 2015, 22:04

La cabana cate locuri vor fi/pret?
Conditiile din cabana? Cati intra intr-o camera?
Multumesc

Edit Ciocanu': Vom afișa o lista cu tarifele la cazare după ce vom face toate demersurile necesare.
avatar
Adi
MAT

Mesaje : 145
Data de inscriere : 29/09/2009
Varsta : 30
Localizare : Targu Mures

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Adi la data de Dum 15 Mar 2015, 22:09

Anul trecut la Hoarda era voie cu bonnie
Anul acesta nu mai e?
Va rog sa fiti anul acesta mai stricti in legatura cu dress-code-ul.
Fara echipament si pelerine de alta culoare decat cea a factiunii.

Edit Ciocanu': 
1. Am renunțat la varianta în care ambele facțiuni puteau purta bonnie hat dar de culori diferite pentru că noaptea sau când vizibilitatea era redusă se puteau face foarte ușor confuzii.
2. Vom încerca să fim mai stricți în ceea ce privește dress codul, persoana care va fi la bariera de intrare în REDZONE va verifica foarte atent acest lucru.
avatar
Adi
MAT

Mesaje : 145
Data de inscriere : 29/09/2009
Varsta : 30
Localizare : Targu Mures

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de grasulas la data de Lun 16 Mar 2015, 12:37

Ca sa nu existe discutii cand vorbim de dress code ne referim STRICT la uniforma si casca/bonie hat, nu are legatura cu ce camuflaj are vesta sau pelerina de ploaie cel putin in regulament nu vad nimic de genul asta ?

Alianta Armată reprezintă corpul principal al armatei și este compusă din aproximativ 45% dintre jucători. Va putea folosi doar uniforme de camuflaj deschise (multicam, ACU digital, tropentarn, desert, ATACS, desert marpat, etc.). Pe cap obligatoriu cască sau bonnie hat, oricare altă variantă este interzisă. Interzis a se folosi face paint.


Edit Ciocanu': Voi adăuga în regulament și mențiunea pentru pelerina, care sincer mi se pare normal ca trebuie sa fie la fel ca uniforma. În legătura cu vesta chiar nu contează ce camuflaj are aceasta. 
avatar
grasulas

Mesaje : 6
Data de inscriere : 23/07/2011
Varsta : 44

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Mier 01 Apr 2015, 10:40

Mai sunt doar 15 zile până la primul termen de plată al biletelor.

Detalii găsiți în regulament la punctul ”5.COSTURI EVENIMENT” (primul post)_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Mar 07 Apr 2015, 20:31Ai întrebări legate de evenimentul organizat de noi?
Grupul BLITZKRIEG - Q&A este soluția.
Suntem nerăbdători să te ajutăm, JOIN US ...
https://www.facebook.com/groups/880899955264703/

_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Joi 16 Apr 2015, 21:19


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Lun 29 Iun 2015, 15:03

ACHIZIȚII TACTICE
disponibile pentru ambele facțiuni (Vezi regulament de joc pct.19)


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Mar 30 Iun 2015, 08:31

ACHIZIȚII TACTICE:
Fiecare facțiune are la dispozitie o echipa de suport (Vezi pct.19 din regulamentul de joc)


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Mier 01 Iul 2015, 11:10


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Joi 02 Iul 2015, 10:13

ACHIZIȚII TACTICE:
Fiecare facțiune are la dispozitie un atac cu DRONA.
(Vezi pct.19 din regulamentul de joc: https://drive.google.com/file/d/0B19vuxJqkw11ZHAtVUZpY0lVem8/view?usp=sharing)


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Vin 03 Iul 2015, 16:21

ÎNDEPLINIRE MISIUNI:
Pentru pasionații de mil-sim avem câteva misiuni care îi vor solicita la maxim, atât fizic cât și din punct de vedere tactic.
(Vezi pct.9 din regulamentul de joc: https://drive.google.com/file/d/0B19vuxJqkw11ZHAtVUZpY0lVem8/view?usp=sharing)_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Vin 10 Iul 2015, 00:29Mai sunt doar 5 zile până la primul termen de plată al biletelor de tip B.
Detalii găsiți în regulament la punctul ”5.COSTURI EVENIMENT”
http://meerkatsairsoftsibiu.forumgratuit.ro/t2263-blitzkrieg-2015-operation-citadel
Alte link-uri utile:
ÎNSCRIERI - https://docs.google.com/forms/d/1jumOFBOO_PquFGMIc6-A0CXNTcDM87Y-3V3gbwZcP_U/viewform
LISTĂ PARTICIPANȚI - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aMF9DFiVm5mIDx_el-dNWVNsRI23TEYuo1fOweOfpTc/edit#gid=0
ÎNTREBĂRI legate de eveniment în grupul BLITZKRIEG - Q&A - https://www.facebook.com/groups/880899955264703/

_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de The Fucker la data de Vin 10 Iul 2015, 10:02

Salutari domnilor!

Odata cu  iminenta apropiere a BLITZKRIEG editia din 2015, organizat de catre noi, Meerkats Airsoft Club din Sibiu, din cauza unor motive care nu imi permit nicio marja de interpretare in sens pozitiv, sunt nevoit  sa nu pot fi prezent la acest clasic deja eveniment. In acest sens si minima  implicare mediatica si nu numai, delegand prerogativele catre Ciocanu&Co.
Esentialul pe care vreau sa il comunic, este ca veti avea parte de aceeasi calitate in organizare de care Meerkats a dat dovada de 6 ani si pana in prezent, organizand evenimente internationale si nationale etalon, culminand in prezent cu BLITZKRIEG.

Va doresc din suflet sa aveti parte de un joc frumos, locatia este una care o sa va placa, imi pare nespus de rau ca nu voi fi alaturi de voi, dar cred ca uneori trebuie sa ai parte si de greutati in viata pentru a aprecia ceea ce este bun.

Salut pe toti cei care am fost umar langa umar la jocuri , cat si pe ceilalti participanti!


Sa auzim numai de bine!


Ultima editare efectuata de catre The Fucker in Mar 14 Iul 2015, 16:14, editata de 1 ori (Motiv : delegare nu derogare...)

_________________
There is a game I like to play
I like to hit the town on Friday night
And stay in bed until Sunday
We'll always be this free
We will be living for the love we have
Living not for reality

------------------------------------------------------------------------

https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Meerkats-Airsoft-Club-Sibiu/109065539142724
avatar
The Fucker
Fondator Meerkats

Mesaje : 3878
Data de inscriere : 24/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Sibiu

http://nero07.hi5.com

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Sam 11 Iul 2015, 13:00

IMPORTANT !!!


UPDATE REGULAMENT !!!

Vezi regulamentul complet în primul post și regulamentul fiecărui jucător în link-ul următor:
https://drive.google.com/file/d/0B19vuxJqkw11YlJLMFJZSjZEdDQ/view?usp=sharing

_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Joi 16 Iul 2015, 00:33

Toate biletele de TIP B ... s-au EPUIZAT !!!
_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Joi 16 Iul 2015, 16:20

Mișcări de trupe ... sub embleme este trecut numarul celor care au achitat biletele până acum


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Sam 18 Iul 2015, 08:21

Harta interactivă înainte de evenimentul din 2015 
În 2014 Hoarda Rebelă a câștigat, cucerind teritoriul pentru care s-au luptat._________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Sam 18 Iul 2015, 08:22

Noile embleme brodate ale celor trei facțiuni de la BLITZKRIEG sunt produse de sponsorul nostru METROPOLIS.

http://www.metropolis-print.ro/
http://www.echipamentsportiv.eu/
http://www.flags.ro/
http://www.fanioane.ro/
http://www.steaguri.net/


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Mar 21 Iul 2015, 22:15

Pentru că ne gândim la cei care lucrează vineri dar totuși vor să participe la evenimentul nostru, venim cu o super ofertă ...
ATENȚIE !!!
Este necesară înscrierea la eveniment, iar oferta este valabilă doar pentru biletele care nu au fost deja achitate.


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Joi 23 Iul 2015, 00:42

Trofeul ...


_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Ciocanu' la data de Joi 23 Iul 2015, 23:59

Comandanți ARMY ALLIANCE:
SAM-URAI (oraganizator): 0746.245.353
DAKTARI (jucător): 0722.534.662


Comandanți S.D.F. Solution Inc.:
COCOLINO (oraganizator): 0733.983.664
GROȘAN (jucător): 0748.881.580


Comandanți REBEL HORDE:
BAXTER (oraganizator): 0733.983.666
PROFETU' (jucător): 0753.093.623

_________________
Be strong when you are weak. Be brave when you are scared. Be humble when you are victorious. But be a badass every dayMeerkats VP   *    Visit us on WEB    *    Visit us on FACEBOOK    *    Join our EVENTS
avatar
Ciocanu'
Meerkats

Mesaje : 1454
Data de inscriere : 19/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

https://www.facebook.com/migfoto

Sus In jos

Re: BLITZKRIEG 2015 / Operation Citadel

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum